krysantemum gul Vis større
Tilbage

krysantemum gul .

BL-308

Flotte gule stauder i "krysantemum gul".

Minimum 50 frø.

 

Flere detaljer

DKK 9,95 inkl. moms

Flere detaljer    

 • Stauder er kendt, ved at være flerårige planter, der skyder frem fra jordoverfladen hvert forår. Det er ikke svært at få dem til at gro frem fra frø. Frøene spirer hurtigt, og vil give dig pæne og stor planter, den første del af sæsonen. Du vil ikke få blomster det første år de er sået. Andet leveår vil stort set alle stauderne i vores sortiment blomstre. 

  Så Tips !!!

                     
                          

  Et lille fif jeg har fået af en tiderlig kikkegartner, hvilket er rigtig godt og derfor ønsker jeg at dele det her på siden.
  Man skal bruge godt så-jord og en pap æggebakke, plastikbakke, en saks og en gaffel.
  Klip æggebakken til efter plastikbakken form, æggebakken skal være mindre end plastik bakken. Fyld så-jorden i æggebakken det skal være fast presset, men ikke så fast at rødder og vand ikke har mulighed for at træng igennem jorden. Fordel nu frøene ligeligt i æggebakken, tag gaflen og tryk den jævnt over hele æggebakken, ca. 2-5 mm ned. tag noget frisk så-jord læg det øverst over frøende, her efter vandes det godt. Det smarte er, at det overskydende vand løber ned i plastik bakken og pap æggebakken kan efterfølgende suge det overskyende vand op når der mangler.
  Hår planten når en størrelse så den kan håndteres, bør man plante den om.

Sete varer