Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.
Tilbehør

Underkategorier

 • Potter til planter

  Siden år 2019 er potter steget 68% i pris. Så nu er det ekstra vigtigt, at købe god kvalitet, som holder over efter år.

 • brikker til såning af...
 • Køkkegrej & griltilbehør
 • Plantelys pære /...

  Her finder du mit udvalg af PLANTELYS PÆRE / VÆKSTLYS PÆREil Alle pære er til alle typer planter  og er både til spiring, vækst og modning.

  _split_

  Hvid plantelys / vækstlys

  Når man køber hvid plantelys er der nogle man skal vide.
  Man kan ikke sammenligne en LED lyskilde med HPS / glødepære da 3000K (K står for lysets farve) HPS er en lys-farve til blomstring. Hvor 3000K ved en LED lyskilde et fint lys i en stue. Ved LED plantelys under 5500K for lidt da planten ikke vil vokse når 5500K og under er som når det er overskyet.
  Over 7500K svare til høj solskin hvor planten går i dvale og heller ikke gror. Efter mange forsøg har jeg fundet ud af at den bedste farve ved hvid LED plantelys er 6500K

  Plantelys

  Når du dyrker planter, der har brug for masser af lys og varme, kan det i mange tilfælde være nemmest at give dem det med plantelys. Du kan indstille lyset, så det passer til årstiden. Dyrker du planter inden døre, kan du derfor gradvist trappe op med lys, så planterne vænner sig til de lange, lyse dage, inden de skal plantes ud i haven.

  Du kan dog bruge plantelyset til alle vækstsæsoner og kan dermed også bruge lyset til at modne frugter og grøntsager. Det kan også bruges til blomster, hvis du gerne vil give dem noget ekstra lys, når de står indenfor.

  Plantelys giver tættere planter

  Mange planter kan sagtens vokse uden et plantelys, men varmekrævende planter som agurker og meloner bliver langt tættere i væksten, hvis de står under et plantelys i starten. Det kan dermed være en god mulighed for dig, der gerne vil have nogle planter, der giver masser af frugter.

  Du kan bruge plantelyset, når planterne står inde eller i drivhus, inden det er blevet rigtigt varmt. Derefter kan du plante planterne udenfor, så de kan få sol og regn.

  Køb pærer og tilbehør til dit plantelys

  Har du købt et plantelys, kan du finde tilbehør til det her på siden. Vi har et stort udvalg af forskellige pærer, så du kan finde de rigtige til dit behov. Derudover kan du også finde fatninger og mindre LED lys, der for eksempel kan bruges til akvarier.

  Du kan selv nemt skifte pærer og fatninger, hvilket gør det hurtigt for dig at få dit lys op at køre igen, hvis pæren er gået.

  Alle vores plantelys er lavet, så de selv kan regulere temperaturen. Dermed undgår du, at lyset kommer til at være for varmt eller for koldt. Det er vigtigt for planterne, at lyset bliver ved med at have den samme temperatur.


 • Tilbehør til planter/så
 • Værktøj. m/m

Tilbehør  Der er 6 varer.

Viser 1 - 6 af 6 varer