Mest solgte

Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.

Om BilligGro.DK

 
 

Jacob
BILLIGGRO.dk blev startet i 2010 af Jacob Tychsen

Velkommen til min butik!

Billiggro er min forretning på nettet med speciale i plantelys/vækstlys og plantefrø. Vækstlysene har en meget stor plads i butikken. Jeg ligger et stort arbejde i hele tiden at være på forkant med den seneste udvikling og de nyeste og bedste produkter. Jeg sætter en ære i ikke kun at levere de bedste -, men også de rigtige produkter til de rigtige opgaver. For at kunne dette, laver jeg en mængde forsøg med det formål at finde de bedste løsninger. Lys er nemlig ikke bare lys! Det kan være stor forskel på virkningen af forskellige sammensætninger af bølgelængder (”farver”) og det er ikke den samme farvesammensætning der er lige god til alle opgaver. Der findes ikke én pære der kan det hele. Så enkelt er det desværre ikke. Nogen farvekombinationer er ideelle til den tidlige vækst og andre til modning. Desuden kan der være store forskelle på hvilke plantetyper man avler. Jeg giver gerne råd og vejledning om de bedste løsninger ud fra de erfaringer jeg har. Så hvis der er spørgsmål så kontakt mig endelig.

Udover plantelysene så arbejder jeg også i plantefrø (inkl. tilbehør), tropiske planter m/m.

Vi ses i ”butikken”.

Med venlig hilsen
Jacob Tychsen

BilligGro.DK

Tjørnevangen 10, Sig,

6800 Varde

SE nr.: 32532888 CVR nr. 26843928 
                                                                                                                                         M

Telefonnummer: 25343333

Etableringsår: 2010


Kundeservicepunkt


Du kan kontakte os på tlf.: 25343333 10:00-17:00 


Send en mail hvis du fortryder eller vil reklamere.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.


Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på billiggro.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.Bestilling


På billiggro.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.


Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.


Når du handler med billiggro.dk indgås aftaler på dansk.