Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.

Agurkefrø fragt 10 kr.


Agurk

Agurk Der er 3 varer.

Viser 1 - 3 af 3 varer

Agurkefrø

En saftig og sprød agurk er perfekt som en snack, i en salat eller for eksempel i en god tzatziki. Den knasende fornemmelse er lækker, når du spiser grøntsagen for sig selv, og når du spiser den sammen med andre grøntsager. For eksempel komplementerer agurker tomat og salat rigtig godt.

Hos os får du 10 agurkefrø per pakke og kan vælge mellem mange forskellige typer. Vi har de klassiske aflange grønne agurker, som du kender fra supermarkedet. Du kan også vælge Armenian Yard Long, der giver lange, lyse agurker, og Lemon Crystal, der giver små, runde agurker.

Derfor skal du købe agurkefrø

Agurker er et sikkert hit for både børn og voksne og kan bruges på mange forskellige måder i maden. Herhjemme bruger vi den som en grøntsag, men den kan for eksempel også bruges i en frugtsalat, når den er meget moden.

Vil du undgå sprøjtegifte, kan du med fordel dyrke dine egne agurker. Når du køber dem i supermarkedet, er de nogle af de mest sprøjtede grøntsager. Du kan vælge mellem økologiske frø eller konventionelle frø.

Sådan sår du agurkefrø

Når du dyrker agurker, er det vigtigt, at du hele tiden holder øje med, at de har det varmt nok. Planterne kræver en temperatur på 25-30 grader for at spire. De skal sås i maj måned, og de fleste sår dem derfor enten i drivhus eller inden døre.

Efter planterne er spiret, kan du plante dem ud. De har brug for en temperatur på 20-22 grader og er meget følsomme over for kulde. Det bedste kan derfor være, at du bliver ved med at have dem i drivhuset. Du skal dog sørge for, at planterne ikke får direkte sollys.

Når agurkerne begynder at komme, skal du binde planten op, så den kan holde til agurkernes vægt.