Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.

Melonfrø fragt 10 kr.


Melon m/m

Melon m/m Der er 7 varer.

Viser 1 - 7 af 7 varer

Melonfrø

Drømmer du om at dyrke dine egne søde, saftige meloner i haven, kan du finde et stort udvalg af frø her på siden. Du kan plante lige præcis den slags, som du godt kan lide. Det kan for eksempel være Galia, Cantaloupe og vandmeloner.

Du får 10 frø per pakke, hvilket vil give dig en fin lille melonhøst – du er selvfølgelig altid velkommen til at købe flere pakker.

Derfor skal du så melonfrø i haven

Meloner har et naturligt højt sukkerindhold og er derfor perfekte som snack eller erstatning for slik for både børn og voksne. Det er himmelsk at kunne høste en hel frisk melon fra haven og så servere den umiddelbart efter. Du kan ikke opnå den samme form for friskhed, hvis du køber meloner i supermarkedet.

Når du sår dine egne meloner, kan du kontrollere, hvilken gødning der bliver brugt til dem. Købemeloner er nogle af de frugter, der indeholder flest sprøjtegifte. Ved at plante dem selv kan du dermed undgå dem. Du kan købe økologiske frø her på siden.

Sådan sår ud melonfrø

Er du erfaren gartner, vil det være nemt for dig at kaste dig ud i at plante meloner. De skal dyrkes på nogenlunde samme måde som agurker – de har bare ikke brug for lige så meget varme. Planten har både han- og hunblomster, der skal bestøve hinanden, for at planten kan give frugt. Normalt klarer insekterne det, men vil du være sikker, kan du tage en pensel og bestøve blomsterne.

Har du ikke prøvet kræfter med at plante meloner før, kan det virke lidt mere tricky. De skal nemlig sås i april eller maj og plantes ud i haven, når det er blevet varmere i vejret. De kan ikke tåle kulde, og det er derfor vigtigt, at du først planter dem ud, når nætterne er blevet varmere.