Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.
  • Forvandl din have med vores eksklusive udvalg af chilifrø! Fra mild til vild, vores sortiment tilbyder en bred vifte af smagsoplevelser. Dyrk dine egne saftige chilier og tilføj et strejf af krydderi til dine retter. Perfekte som personlig nydelse. Gå på opdagelse i smagens verden – dyrk dine egne chilier i dag
Chilifrø

Underkategorier

  • Mild Chili frø

    MILD CHILI FRØ

    Mild chili er til dem der godt vil have lidt smag i deres mad uden det er for stærkt.
    Jeg har delt chilifrøene op så du kun vil finde dem der har smag og ikke er så stærke. Du kan ligeledes finde en så-vejledning på hver af de respektive chili.

    Jeg dyrker frøene frem selv så uden at love for meget er det nok danmarks bedste kvalitet inden for chilifrø.

    _split_

    Mild chili frø tilbyder ikke kun en smagsfuld oplevelse, men de bringer også sundhedsmæssige fordele til bordet. Her er nogle af de potentielle sundhedsfordele ved at inkludere milde chilier i din kost:
    1. Rig på Vitaminer og Mineraler:

      • Mange milde chilier er en god kilde til vitaminer som A, C og K samt mineraler som kalium og folat, hvilket er vigtigt for kroppens sundhed og funktion.
    2. Antioxidantrig:

      • Chilier indeholder antioxidanter, såsom capsaicin, som kan bidrage til at bekæmpe oxidative stress og beskytte kroppens celler mod skade.
    3. Metabolismefremmende Egenskaber:

      • Capsaicin, der findes i chilier, har vist sig at have metaboliske fordele, herunder at øge stofskiftet og fremme vægttab.
    4. Smertelindring:

      • Capsaicin har også smertelindrende egenskaber og bruges nogle gange topisk i cremer og salver til at lindre smerte og ubehag.
    5. Fordøjelsesstøtte:

      • Mild chili kan have gavnlige virkninger på fordøjelsessystemet ved at fremme produktionen af mavesyre og forbedre fordøjelsen.
    6. Forbedret Hjerte-Kar-Sundhed:

      • Nogle studier antyder, at forbruget af chilier kan have positive virkninger på hjerte-kar-sundheden ved at sænke blodtryk og kolesterolniveauer.
    7. Immunsystemsstøtte:

      • Vitamin C-indholdet i milde chilier kan bidrage til at styrke immunsystemet og beskytte kroppen mod sygdomme.
    8. Blodsukkerkontrol:

      • Nogle undersøgelser antyder, at chiliindtagelse kan hjælpe med at regulere blodsukkerniveauer, hvilket kan være gavnligt for personer med diabetes.
    Det er vigtigt at bemærke, at virkningerne kan variere fra person til person, og at moderation er nøglen. Hvis du har sundhedsmæssige bekymringer eller spørgsmål, er det altid bedst at konsultere en sundhedsperson før ændringer i din kost.

  • Middle Chili frø
    • MIDDEL CHILI FRØ

      I denne kategori vil du finde de middel stærke chili. For den utrænede chili spiser vil mange alligevel virke stærke. Personligt selv synes jeg at det er en dejlig smagsforstærker til mad. Chili kan bruges som en form for slankemiddel, da det vil ændre dit stofskifte og forhøje din forbrænding. Din mæthedsfornemmelse vil også indtræffe hurtigere. 

    _split_

    Der findes rigtig mange chili frø, med forskellig styrke og smag. Her finder du et stort udvalg af chili frø som bliver til de flotteste og bedste chili planter. Jeg sætter en stor ære i at de udvikler sig rigtig og at de er 100% spire frisk. Og der er er kun en måde jeg kan sikre mig det på, det er ved at frem drive chili frø selv. Jeg får moder frøene til chili planterne fra hele verden, især fra Asien og USA.
    Ved og lave frøene til chili selv undgår jeg at vurdere om leverandøren er ok, eller om han er fuldstændig ligeglad, og kun tænker på penge.
    Der er rigtig mange måder at så chili frø på. Du finder min så-vejledning under hver type chili frø. 
    Jeg er sikker på, jeg har de bedste og billigste chili frø.

  • Stærk Chili frø

    STÆRK CHILI FRØ. Disse chilier skal man generelt tage sig i agt for, da det for nogen kan være en voldsom oplevelse.
    _split_
    En lille advarsel - stærk chili kan give forhøjet blodtryk og puls, derfor skal man bruge en tilvænningsperiode hvor man går fra milde chili og langsomt trapper op til de stærke. Jeg valgte at starte op med long slim middel chili som også i dag er en af mine fortrukne. Efter at jeg blev vant til den middel stærke chili startede jeg på Pip pip chilien. I dag har jeg været igennem en tilvænningsperiode og kan derfor klare en skorpion Chili. Men det har taget mig mere end to år at komme dertil.
     

    Lav selv chilipulver

                      chili frø chilipulver

    Chilipulver er meget nem at fremstille. Jeg har købt en el-kaffekværn i Føtex til 179,- Den er rigtig god. Jeg tager den tørre chili og kommer i. Hvis det er en stærk chili anbefaler jeg at man finhakker den. I så fald er det meget nemt at fordele det i for eksempel en gryderet. De chili der er middel kan for nogen virke meget stærke. Hvis man finder dem for stærke kan man også her løse det ved at finhakke dem. Andre vælger at grovhakke dem som det chilipuvver man får i det lokale pizzebruger typisk chili pulver med styrke 5 til 6 Chili er et helt fantastisk slanke middel. Chile øger forbrændingen hvilket viser sig ved at man sveder meget.

    Chili frø chilifrø

    Sæson 2017 har været meget mærkelig ren vejrmæssig, der er ikke kommet mange chili frø. Nogle Chili planter er simpelthen gået ud, men naturligvis er der nogle der har overlevet, som jeg har taget frø fra
    blandt andet den orange habanero chili. Det kan være svært at beskrive smagen af de helt stærke chilier, som den orange habanero er. Jeg har testet den i suppe og en krydret ret.

    Derfor smager chili stærkt 

    Fra videnskab.dk

    Rød peber, chili, snackpeber, cayennepeber og paprika er tæt beslægtede, men smager vidt forskelligt. Få den videnskabelige forklaring bag peberfrugternes styrke her

    Al peberfrugt har sit ophav i latinamerikanske sorter, som blev dyrket af indianerne i århundreder før opdagelsen af Amerika.

    Det hævdes, at Christoffer Columbus lærte ’den nye verdens’ peber at kende i 1493, hvilket åbnede for et gastronomisk eventyr, der spredte sig rundt om Jorden med en ihærdighed, der ikke er set siden.

    Slægten peberfrugt omfatter i dag betydningsfulde handelsvarer som grøntsagerne rød peber, grøn peber og snackpeber og krydderierne cayennepeber, chili og paprika.

    Den ungarske ret goulash indeholder paprika, som er tørret og pulveriseret peberfrugt af en særlig sort, der blev skabt af ungarske planteavlere.

    Den mexicanske ret chili con carne, som i al sin enkelthed består af oksekød, chili og olie, serveres i dag over hele Jorden. Retten blev i den kinesiske provins Sichuan gjort stærkere og omdøbt til hot pot. I 1960erne blev sødt-smagende rød peber udbredt som grøntsag her i landet. Siden er en lang række spændende sorter dukket op – også de stærkt-smagende chili.

    Den stærke smag

    Den stærke smag i peberfrugt skyldes alkaloidet capsaicin. Stoffet er ikke ligeligt fordelt i frugten; den højeste koncentration findes ofte i placenta eller frøstolen, der sidder som lister på indersiden af frugten og hæfter frøene i lange rækker.

    Capsaicin er ganske stabilt og går ikke tabt ved fremstilling af blandt andet tabascosauce, som består af massakreret chili, salt og vineddike lagret på egetønder i tre år. Stoffet kan sågar bevare sin virkning gennem tarmsystemet, så rent faktisk svier en chili to gange.

    Fakta

    Slægten Capsicum, på dansk peberfrugt, omfatter 35 arter.

    Blomsten er hvidlig og stjerneformet, ofte med syv kronblade, hvilket er usædvanligt blandt natskygger.

    Frugten udvikler et hult bær, som er dækket af en tynd, voksagtig hud.

    Peberfrugt må ikke forveksles med ægte peber, der stammer fra en indisk slyngplante.

    På syriske markeder forhandles peberfrugter, som af form og størrelse ligner snackpeber, der kendes fra de danske supermarkeder, men den handlende i Syrien kan ikke vide sig sikker på, om der købes søde eller stærke frugter.

    De ligner nemlig hinanden til forveksling og ligger blandet i samme kasse. Genetisk set må nogle frugter bære anlæg for stærk smag, mens andre har anlæg for sød smag.

    Nedarvningen af den stærke smag

    Undersøgelser har vist, at genet for stærk smag dominerer, og at den stærke smag nedarves efter klassisk mendelsk arvegang. Det betyder, at frø fra forældreplanter med stærke peberfrugter kan spire til planter med enten stærke eller søde frugter.

    Har begge forældreplanter derimod søde frugter, vil deres afkom altid danne søde frugter. Sagen kompliceres af, at forskere har opdaget, at flere gener har effekt på peberfrugtens smag. Det kan betyde, at et gen producerer et stof, som er nødvendigt for, at et andet gen har en effekt på frugtens stærke smag.

    Erfaringer fra drivhuse med både stærke og søde sorter, som får lov at krydse indbyrdes og tilfældigt, har vist, at næste generation danner planter med middelstærke frugter. Hvis den tilfældige krydsning fortsætter år efter år, vil andelen af middelstærke frugter øges i nogle generationer.

    C-vitamin og citronsyrecyklus

    En forklaring kan være, at dyrkede peberfrugter ligesom kartoffel og tomat er polyploide. Det vil sige, at de har flere sæt overskydende kromosomer. Ind til en grænse gælder det, at flere kromosomsæt betyder flere pladser til gener med virkning på smagen.

    Peberfrugternes høje indhold af C-vitamin blev opdaget af den ungarsk-amerikanske biokemiker Albert Szent-Gvörgvi i 1932. Med C-vitamin udvundet fra peberfrugter opstillede han forsøg, som klarlagde vitaminets betydning for citronsyrecyklus, der er en grundlæggende biokemisk proces i den levende celle. Opdagelsen gav ham nobelprisen i medicin og fysiologi i 1937.

    Peber: Capsicum annuum

    Peber har i århundreder været kulturplante verden over og rummer sødtsmagende sorter som rød peber, grøn peber, spansk peber og snackpeber og mere eller mindre stærktsmagende sorter som paprika og aleppopeber.

    Det videnskabelige navn annuum betyder enårig og hentyder til, at kulturplanter har en enkelt vækstsæson. Udvikler peber sig frit og under frostfrie vilkår, er den flerårig og busklignende.

    Habanero: Capsicum chinense

    Habanero ligner en rød peber i miniformat. Den er 3-6 cm lang, først grøn, siden gul, orange og rød. 1800-tallets botanikere anså den fejlagtigt for at stamme fra Kina og kaldte den derfor Capsicum chinense, som kan oversættes til kinesisk peberfrugt.

    Undersøgelser viste siden, at planten stammer fra Yucatanhalvøen i Mexico. Habanero er i dag udbredt som kulturplante over hele den tropiske og subtropiske verden og benyttes i madlavning. Den er meget stærk og skal anvendes med varsomhed. Habanero ses sjældent på det danske marked.

    Chili: Capsicum frutescens

    De lange, tilspidsede frugter er først grønne. Siden modner de i grønne, gule, hvide, auberginefarvede eller røde nuancer. Grænsen mellem chili og habanero er uskarp, og chili anses for at være ophav til habanero.

    En varietet sælges som prydplante på grund af de opretstående frugter med farverige modningsmønstre. Arten omfatter spiselige sorter som cayennepeber og tabascopeber.

    Chili anvendes inden for alternativ medicin mod influenza og infektioner. På gigtforeningens hjemmeside angives chili som et smertelindrende middel mod leddegigt og slidgigt. Desuden skal chili øge sexlysten.

  • Alle chili frø

    Her kan du se mit store udvalg af chili frø. Billiggro har Danmarks bedste chili frø og billigste FRAGT fra kun 10 KR....Chili er min største passion....

    _split_ 


    Hvis du har spørgsmål vil jeg meget gerne hjælpe blot ring til 25 34 33 33 

Chilifrø Der er 91 varer.

pr. side
Viser 76 - 91 af 91 varer
  • Stort udvalg af stærke chili frø - køb dine chilifrø online hos os

    YrOn4OS3ZMF_GQ8fn7ky0R3ShYQR6sI5dVqtbwoR_LKeSQiZEQQwNhlmb5BnMucmB9EkImR_40y3XV9y60F5JP1NC5G0PaITO7VjdmcEC5LCgv0RN8oUM1yJLsa7PU8PLJKDRPRn3Okpi3bnkBQIsQ

    Chili er en populær og smagfuld plante, der bruges som krydderi i mange forskellige retter. Frugterne af chiliplanten, også kendt som peberfrugter eller capsicum, varierer i smag og styrke, og det er her chilifrøene kommer ind i billedet. Chilifrøene er frøene fra chilifrugterne og er det, man planter for at dyrke sine egne chiliplanter.

    Der findes mange forskellige chilisorter at vælge imellem, både stærke og milde. Stærke chilier som habanero og scotch bonnet har en virkelig høj styrke og er populære i mange madretter for at give en ekstra varme og krydderi. Milde chilier, derimod, bruges ofte til dekorative formål eller som en smule krydderi i retter.

    Køb af chilifrø online

    BeMjtb5nmP_h952-NnxpAgPXEqNhLjT2Zqa4QAhSqftFyrKiSAROgR-VAJ9iAFSRDrXgjCD-jRdALblvxujFav3HYRo6GidATv_8KiWf-9AXofbfM3Hh_VbFysgUMAy0w3Jxi4G-CMVZW9vMGTigCA

    Hos os kan du finde et stort udvalg af stærke chili frø, som du kan købe online. Vi tilbyder forskellige sorter af chilifrø, så du kan finde præcis de frø, der passer til dine behov. Uanset om du foretrækker milde eller stærke chilier, så har vi noget for enhver smag. Bestil dine chilifrø online hos os, og få dem leveret direkte til din dør.

    Guide til at dyrke dine egne chilier

    I-UAropy_0fMe1Sop1YIIQjXn1LoyY9nOzsogC0q4GzJ82PG_Z1FUe8I9jppuIUXfe0AWkc_-7jtp43h7RrwJSHtx2YXxK-dJLJyVwUWpIE69X561Uu_uiOvL_IC_Gk5cV6jPcBwMh3sW2EshoGu1Q

    Ønsker du at dyrke dine egne chilier derhjemme? Det er en spændende og givende proces. Start med at vælge hvilke chilisorter, du gerne vil dyrke. Der findes mange forskellige sorter at vælge imellem, så tænk over, hvilken smag og styrke du foretrækker. Nogle af de mest populære chilisorter til hjemmedyrkning er Habanero og Scotch Bonnet, der begge er kendt for deres ekstreme styrke.

    Hvilke chilisorter kan du dyrke?

    Når du har valgt dine chilisorter, kan du begynde at så dine chilifrø. Sørg for at vælge en god såjord, der er egnet til chiliplanter. Fyld små potter eller såbakker med jorden, og plant et chilifrø i hver. Dæk frøene med et tyndt lag jord og vand forsigtigt. Placer potterne i et varmt og lyst sted, f.eks. på en vindueskarm.

    Såning af chilifrø

    Efterhånden som chilifrøene spirer og udvikler sig, skal du sørge for at give planterne den rette pleje. Chilier har brug for masser af lys, så sørg for at placere dem et lyst sted. Vanding er også vigtigt, men pas på ikke at overvande, da det kan føre til rådne rødder. Gødning kan være gavnligt for at fremme væksten, men vælg en gødning specielt designet til chiliplanter. Husk at følge producentens anvisninger.

    Forskellige chilisorter

    AFLCe8SPyhC2zuqrpojirj-OBSPjqz6H7FkGQ9HWRytJf7-oFuFoRnsZtXtpdNMDVTqZw8v-m4wRLAdUDqRuMm9D2ehsFLmqIC8z5ILZL6Q6mqqs9OOiX0b_G-0yH1TI5VX5T8SbhUVcbe3GyQqHzg

    Der findes mange forskellige chilisorter at vælge imellem, hver med deres egen unikke smag og styrke. En af de mest almindelige chilisorter er Capsicum annuum. Denne sort er kendt for sin milde smag og bruges ofte i mange kulinariske retter. En anden populær sort er Capsicum chinense, der er kendt for sin ekstremt høje styrke og bruges ofte i stærke saucer og krydderier.

    Der er også Capsicum baccatum, som har en mild til medium styrke og bruges ofte i traditionelle retter fra Sydamerika. Capsicum frutescens er en anden sort, der har en medium til høj styrke og bruges ofte i hot sauce og stærke retter. Endelig er der også vilde chilier, som er naturligt voksende chilier og kan have varierende smag og styrke alt efter arten.

    Anvendelse af chilier

    e9Yvg3Nsmtq55I0PVOvTHh_FhctWJMVsgx9RX_ovEJojqA--TZwO2tbLmsLQLndbEeqhFArx25GxCqMl_NidkFtI8FlIHT-4GcIes90Uu1MUnwLkq_PNyrpbnOmhtzSBBoPTxPmbgB4YToQ3yVKLww

    Chilier har mange anvendelsesmuligheder både i køkkenet og inden for medicin. På kulinarisk plan bruges chilier til at tilføje smag, krydderi og varme til forskellige retter. De kan bruges friske, tørrede eller som pulver i alt fra suppe, gryderetter, marinader og saucer. Chilier kan også bruges til at lave krydderier og krydderiblandinger, der tilføjer en ekstra smagsdimension til dine egne hjemmelavede opskrifter.

    Udover deres kulinariske formål har chilier også medicinske egenskaber. De indeholder en naturlig forbindelse kaldet capsaicin, der har vist sig at have antiinflammatoriske, smertestillende og antibakterielle egenskaber. Capsaicin anvendes også til at lindre smerter og kløe i visse hudlidelser, såsom psoriasis. Derudover kan chilier hjælpe med at øge stofskiftet, forbedre fordøjelsen og øge produktionen af endorfiner, hvilket kan forbedre humøret og reducere angst.

    Tips og tricks til dyrkning af chilier

    xyraObk73jUcfpmgwe-EDKIouLNkZSqWaGvkJTVksz7kA8yHWgqMZQLKcFCtdDnbctOXj-HPtG3yVBs1tOLD74_e61-I7BnRIlj6-mDq4jk99nXmso1PWFLGOqwTsNXEiOMkyW1UZasA57ghXQNxJg

    Når du dyrker chilier, kan du bruge et minidrivhus til at skabe de ideelle vækstbetingelser. Et minidrivhus giver optimal varme og fugtighed, hvilket hjælper chilifrøene med at spire og vokse. Placér dine frø i små potter eller såbakker inden i drivhuset og luk det godt. Det er vigtigt at opretholde en jævn temperatur på omkring 25-30 grader Celsius, da dette er ideelt for chilifrøenes spiring. Sørg også for, at drivhuset har tilstrækkelig ventilation for at undgå skimmel og svamp.

    Valg af jord og gødning

    Når du skal vælge jorden til dine chilifrø, er det vigtigt at vælge en godt drænet jord med en pH-værdi på omkring 6-7. En god mulighed er at bruge en blanding af sphagnum-mos og perlite, da dette giver en løs og fugtighedsbevarende jord. Når det kommer til gødning, er det bedst at bruge en afbalanceret gødning specielt formuleret til chiliplanter. Påfør gødningen i henhold til producentens anvisninger for at sikre, at dine chilier får den rette ernæring og vokser godt.

    Vanding og sollys

    Vanding er en vigtig del af chilidyrkning, da planterne har brug for tilstrækkelig fugtighed for at vokse og trives. Vand dine chilier regelmæssigt, men pas på ikke at overvande dem, da dette kan føre til rådne rødder. Lad jorden tørre let mellem hver vanding for at undgå overskydende vand. Når det kommer til sollys, har chilier brug for mindst 6-8 timers direkte sollys om dagen. Placer dine planter et solrigt sted, f.eks. på en vindueskarm eller i haven, hvor de kan få det nødvendige lys til at vokse.

    Konklusion

    Vv46GkwkVG7HnNAnqwnFeZMQL1jyyaRK-7nJG-tFpZGBTthB04rnFtzVVFPFbqhWxRw2LEgrPnYn4BUOD1Jb5o9MfWzzqUVG36WBz49ZQS1E-fPowi6nkbxR9zZMck5Jir6nrfgfA9uCpm4HTDIPSQ

    Opsummering af chilifrø og deres dyrkning

    Chilifrø er nøglen til at dyrke dine egne chiliplanter derhjemme. Der findes mange forskellige sorter af chilifrø at vælge imellem, både stærke og milde, og det er vigtigt at vælge de frø, der passer til dine præferencer. Når du dyrker chilier, kan du bruge et minidrivhus til at skabe de ideelle vækstbetingelser. Sørg for at bruge en godt drænet jord og passende gødning. Vand dine chilier regelmæssigt, men pas på ikke at overvande dem. Giv dem også masser af sollys for at sikre en god vækst og frugtdannelse.

    Q: Hvad er forskellen mellem stærke og milde chili frø?

    A: Forskellen mellem stærke og milde chili frø ligger i den mængde af capsaicin, som chiliens frugter indeholder. Capsaicin er det stof, der giver chilien dens styrke. Stærke chili frø indeholder mere capsaicin, og derfor kan de producere chili frugter, der er mere stærke i smagen og varmen, når de modnes.

    Q: Hvad er capsicum chinense, capsicum annuum, capsicum baccatum og capsicum frutescens?

    A: Capsicum chinense, capsicum annuum, capsicum baccatum og capsicum frutescens er fire forskellige arter af chili planter. De har alle forskellige karakteristika og producere chili frugter med varierende smag og styrke. Det er værd at undersøge hver art for at afgøre hvilken type chili frø der passer bedst til dine ønsker og præferencer.

    Q: Kan jeg dyrke chili indendørs?

    A: Ja, du kan sagtens dyrke chili indendørs. Chili planter kræver varme og sollys for at trives, så det er vigtigt at placere dem et sted, hvor de får masser af lys. Hvis du ikke har adgang til direkte sollys, kan du også bruge kunstige lyskilder, såsom vækstlamper, til at give planterne det nødvendige lys.

    Q: Hvordan dyrker man chili i et minidrivhus?

    A: Hvis du vil dyrke chili i et minidrivhus, skal du først sikre dig, at drivhusets temperatur og luftfugtighed er ideelle for chili planter. Placer dine chili frø i jorden eller i små potter, og sørg for at holde jorden fugtig. Efterhånden som frøene spire og planterne vokser, kan du begynde at tilføje gødning og justere temperatur og fugtighed efter behov.

    Q: Hvilke farver kan chili frugter have?

    A: Chili frugter kan have forskellige farver, alt efter sorten. Nogle sorter har røde, grønne, gule eller orange frugter, mens andre sorter kan have lilla, brune eller endda sorte frugter. Farven på chiliens frugt kan være en indikator for dens modenhed og styrke, men det varierer fra sort til sort.

    Q: Hvor stærk kan chili være?

    A: Chili kan være meget stærk, og styrken måles i Scoville Heat Units (SHU). Den stærkeste chili i verden, ifølge Guinness World Records, er Carolina Reaper, der kan nå op på omkring 2,2 millioner SHU. Men generelt set kan chili frugter variere i styrke fra meget milde sorter med lavt SHU, til ekstremt stærke sorter med højt SHU.

    Q: Hvordan fjerner man chiliens styrke fra maden?

    A: Hvis du vil fjerne chiliens styrke fra maden, kan du bruge nogle råd som at tilføje laktoseholdige fødevarer som mælk eller yoghurt. Det skyldes, at capsaicin, som er ansvarlig for chiliens styrke, nedbrydes af fedtmolekylerne i disse produkter. Du kan også forsøge at tilføje lidt sukker eller honning til maden for at dulme den stærke smag.

    Q: Hvad sker der, hvis man spiser chili med huden på?

    A: Chiliens hud kan være meget stærk og forårsage ubehag eller irritation, hvis den indtages. Nogle mennesker er mere følsomme over for chiliens hud end andre. Hvis du ved et uheld spiser chili med huden på og oplever ubehag, kan det være en god idé at drikke noget mælk eller spise noget brød for at lindre symptomerne.

    Q: Hvad gør jeg, hvis jeg har spørgsmål omkring produkterne eller min bestilling?

    A: Hvis du har spørgsmål omkring vores produkter eller din bestilling, bedes du kontakte vores kundeservice ved at sende en mail til [email protected] Vi vil være glade for at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

    Q: Hvad gør I med mine personlige data, når jeg afgiver en bestilling?

    A: Når du afgiver en bestilling hos os, indsamler vi nogle personlige data som navn, adresse og e-mail. Disse oplysninger bruges udelukkende til at behandle din bestilling og sikre en hurtig og korrekt levering af dine varer. Vi behandler dine personlige data i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove, og vi deler ikke dine oplysninger med tredjepart uden dit samtykke.