Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.

Find peberfrugt frø her fra kun 14,75,-. Du finder også en så og pasningsvejleding hos os! billigGro sender frø for kun 10 KR.

Peberfrugt

Peberfrugt  Der er 15 varer.

Viser 1 - 15 af 15 varer

Peberfrø

En frisk, sprød peberfrugt fra haven er en superlækker snack og perfekt til madlavningen. Den kan bruges både i gryderetter og salater.

Når du sår dine egne peberfrø, har du mulighed for at vælge mellem en lang række forskellige typer. Vi har frø til mange typer af peberfrugt, som du aldrig ville finde på supermarkedets hylder. Dermed kan du både prøve forskellige smage og vælge peberfrugter med forskelligt udseende.

Du får 10 peberfrø per pose. Du kan vælge at købe flere poser og kombinere forskellige former for peberfrugter.

Derfor skal du købe peberfrø

Det er superlækkert at kunne høste sine egne sprøde og saftige peberfrugter. De er perfekte at bruge til madlavningen, og du vil have glæde af dem i lang tid. De kan spises både rå og stegte, hvilket gør dem meget alsidige.

Peberfrugter er desværre en af de grøntsager, der bliver brugt rigtig mange sprøjtegifte til at dyrke. Vil du undgå dem, er det nemmest for dig, at du dyrker grøntsagerne selv. Du kan købe økologiske frø her på siden.

Sådan sår du peberfrø

Det er rimelig simpelt for dig at så peberfrø. Der er faktisk kun to elementer, som du skal være opmærksom på, nemlig varmen og at fjerne blomster og frugter, så planten bliver ved med at producere nye.

Du skal så peberfrøene allerede i marts måned, hvor de skal stå indenfor ved en temperatur på 26-28 grader. Når de er spiret, kan du plante dem om til en større potte og sætte dem ved 18-20 grader, men ikke i direkte sol. Det vil typisk være i drivhuset eller et lunt sted på terrassen.

Når planten har fået de første 6-8 blomster, skal du sørge for at fjerne dem, så der bliver ved med at komme blomster. Når planten får frugter, skal du plukke dem, efterhånden som de bliver modne, så den bliver ved med at producere nye.