Mest solgte

Sete varer

Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.
CALIFORNIA BLUEBELL - Phacelia Campanularia x Vis større
Tilbage

petunia lilla mix

BLOMSTER-FRØ-362

Farve sammensætningen som de 4 forskellige blomster har, bliver forenet med den lilla farve som går igen i alle blomsterne. Spørger man mig, er det en af de flotteste buketter jeg har set. Dem kan jeg varmt anbefale.

Flere detaljer

DKK 9,95 inkl. moms

Flere detaljer    

 • Petunia lilla mix

  "Petunia" er en meget smuk plante. Der er mange farvekombinationer og størrelser og den kan bruges i et bed, i en krukke eller en altankasse.

  Så vejleding til Petunia:
  Frøet er meget lille derfor er det svært at håndtere dem enkeltvis. Så dem i potter eller ligene, lad dem gro op til de når en passene størrelse og plant dem herefter om i deres egne potte.
  Jeg anbefaler at man bruger en 7 cm potte til den er stor nok til at komme ud.
  Planten skal have meget lys, stil dem i et lyst vindue og vend dem rundt når de strækker sig efter lyset.
  Hvis du ikke har mulighed for det, har jeg en god løsning med nogle 7W vækstlys / plantelys  Det er lys nok til en halv m2. med Petunia og du undgår og dreje dem efter solens svage stråler i marts-maj vor de bør sås inde.

  Så Tips !!!

                     
                          

  Et lille fif jeg har fået af en tidligere kirkegartner, hvilket er rigtig godt og derfor ønsker jeg at dele det her på siden.
  Man skal bruge god så-jord og en pap æggebakke, plastikbakke, en saks og en gaffel.
  Klip æggebakken til efter plastikbakken form, æggebakken skal være mindre end plastik bakken. Fyld så-jorden i æggebakken og det skal være fast presset, men ikke så fast at rødder og vand ikke har mulighed for at trænge igennem jorden. Fordel nu frøene ligeligt i æggebakken, tag gaflen og tryk den jævnt ned over hele æggebakken, ca. 2-5 mm.
  Tag noget frisk så-jord læg det øverst over frøende, her efter vandes det godt. Det smarte er, at det overskydende vand løber ned i plastik bakken og pap æggebakken kan efterfølgende suge det overskyende vand op når der mangler.
  Når planten når en størrelse så den kan håndteres, bør man plante den om.