Mest solgte

Sete varer

Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.
 BHI/Bhut Jolokia Vis større
Tilbage

"Bhut Jolokia" (ghost pepper) 10 stk. Chilli frø. Stærk Chili. Styrke 10

CHILIFRØ-137

 "Bhut Jolokia" stammer fra Indien og skulle, så vidt vides, være brugt af bønderne til at holde elefanter væk fra deres afgrøder.

Denne chili frugt findes i mange forskellige varianter.
Billigro tilbyder den røde "Bhut Jolokia", som også er den oprindelige.
F
rugten er 5-8,5 cm lang og 2,5-3 cm tyk. Det er en yderst produktiv plante.

Flere detaljer

DKK 16,00 inkl. moms

Flere detaljer    

Best før 2027

 • "Bhut Jolokia" Chili frø.

  Art: Capsicum Chinense

  Placering: Drivhus/udestue

  Høsttidspunkt: 95-105 dage efter såning
   

  Såning Chillifrø.

  Læg dine  "Bhut Jolokia" chilifrø i 3-5 mm såjord af god kvalitet. Almindelig spagnum indeholder for meget gødning og chilifrøet kan derfor brænde af (dø). Jiffy blokke indeholder ikke gødning. Jeg fører dem i 36 og 42 mm. Sørg for at holde jorden fugtig, men ikke for våd, da frøene kan rådne eller blive angrebet af svamp.

  Fakta om Chili frø og spiring, om  "Bhut Jolokia" Den skal håndteres lidt anderledes en andre chili frø.

  Spiringsprocessen skal ske ved en temperatur på 24-26 grader. 
  De skal have rigtig meget lys fra frøene lægges i jorden,du kan brug (plantelys) eller som minimum en vel belyst vindueskarm mod vest. Når chilien er spiret, er den optimale temperatur omkring stuetemperatur på ca. 20 grader. Chili har stadig brug for meget lys, for at dine chiliplanter ikke bliver tynde, ranglede og giver færre frugter.  
  Når planten har 4 løvblade ( Efter de to kimblade ), kan den plantes over i en mindre potte og derefter pottes om løbende efter behov.

  Fjern de første 6-8 blomster, det forlænger plantens vækst inden den sætter frugter og dette gør at man får en kraftigere plante som til slut kan producere flere og bedre frugter. Endvidere bør du fjerne de nederste blade så planten og jorden holdes adskilt, så har utøj ikke så stor en mulighed for at angribe Chilien.

  Pasning af chili plante.


  Chiliplanten trives lyst og varmt. Det bedste udbytte fås ved 25 +/- 2 graders. Du bør ikke sætte dine chili planter ud før slutning af maj starten af juni. Dagtemperaturen bør være over 15 grader og du skal være sikker på, at den sidste nattefrost er overstået. Under vækstperioden bruger planten meget vand, hvilket gør selv vandingskasser nemme og bekvemme, men det kan jeg ikke anbefale, for en chiliplante har godt af at tørre ud mellem vandingerne. I den Danske sommer som er lunefuld og kort, er vi nød til at plante chilien i en mindre potte, simpelthen for at den kan sætte frugt, som kan nå at modne. Når du lader den udtørre, vil du også undgå at jorden får svampe angreb, det er to væsentlige grunde hvorfor jeg ikke bruger selvvanding. Du skal bruge En mild gødningsblanding. Ved økologisk dyrkning, skal din gødning være økologisk næringsrig, en chiliplante kræver meget gødning/næring til hverdagen.

  kategorier chilifrø

       

  billigGro > Chili frø