Mest solgte

Sete varer

Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.
lysrød Vis større
Tilbage

Petunia pink "Rose Of Heaven"

BLOMSTER-FRØ-363

Bemærk denne smukke, svagt lyserøde blomst bliver kun 20 - 30 cm høj

Flere detaljer

DKK 9,95 inkl. moms

Flere detaljer    

 •  Petunia pink "Rose Of Heaven""Petunia" er en meget smuk plante. Der er mange farvekombinationer og størrelser og den kan bruges i et bed, i en krukke eller en altankasse.

  Så vejleding til Petunia:
  Frøet er meget lille derfor er det svært at håndtere dem enkeltvis. Så dem i potter eller ligene, lad dem gro op til de når en passene størrelse og plant dem herefter om i deres egne potte.
  Jeg anbefaler at man bruger en 7 cm potte til den er stor nok til at komme ud.
  Planten skal have meget lys, stil dem i et lyst vindue og vend dem rundt når de strækker sig efter lyset.
  Hvis du ikke har mulighed for det, har jeg en god løsning med nogle 7W vækstlys / plantelys  Det er lys nok til en halv m2. med Petunia og du undgår og dreje dem efter solens svage stråler i marts-maj vor de bør sås inde.

  Så Tips !!!

                     
                          

  Et lille fif jeg har fået af en tiderlig kikkegartner, hvilket er rigtig godt og derfor ønsker jeg at dele det her på siden.
  Man skal bruge godt så-jord og en pap æggebakke, plastikbakke, en saks og en gaffel.
  Klip æggebakken til efter plastikbakken form, æggebakken skal være mindre end plastik bakken. Fyld så-jorden i æggebakken det skal være fast presset, men ikke så fast at rødder og vand ikke har mulighed for at træng igennem jorden. Fordel nu frøene ligeligt i æggebakken, tag gaflen og tryk den jævnt over hele æggebakken, ca. 2-5 mm ned. tag noget frisk så-jord læg det øverst over frøende, her efter vandes det godt. Det smarte er, at det overskydende vand løber ned i plastik bakken og pap æggebakken kan efterfølgende suge det overskyende vand op når der mangler.
  Hår planten når en størrelse så den kan håndteres, bør man plante den om.