Kontakt mig på telefon 25343333.
Hurtig levering 1-2 hverdage med PostNord pakke
FRAGT PRIS BREV 10,- PAKKE FRA 45 KR.

Her kan du se BilligGro.DK´s udvalg af agukefrø. Som bliver til de fineste agurker Agurkerne er ikke hybrid planter dvs. at man bør fjerne han blomsten efter bestøvning Det er denne blomst der ikke sætter frugt. Derved tilfører man planten mere kraft, og den vil pruducere flere agurker.


Agurke / Melon

Underkategorier

 • Agurk

  Agurkefrø fragt 10 kr.

  _split_

  Agurkefrø

  En saftig og sprød agurk er perfekt som en snack, i en salat eller for eksempel i en god tzatziki. Den knasende fornemmelse er lækker, når du spiser grøntsagen for sig selv, og når du spiser den sammen med andre grøntsager. For eksempel komplementerer agurker tomat og salat rigtig godt.

  Hos os får du 10 agurkefrø per pakke og kan vælge mellem mange forskellige typer. Vi har de klassiske aflange grønne agurker, som du kender fra supermarkedet. Du kan også vælge Armenian Yard Long, der giver lange, lyse agurker, og Lemon Crystal, der giver små, runde agurker.

  Derfor skal du købe agurkefrø

  Agurker er et sikkert hit for både børn og voksne og kan bruges på mange forskellige måder i maden. Herhjemme bruger vi den som en grøntsag, men den kan for eksempel også bruges i en frugtsalat, når den er meget moden.

  Vil du undgå sprøjtegifte, kan du med fordel dyrke dine egne agurker. Når du køber dem i supermarkedet, er de nogle af de mest sprøjtede grøntsager. Du kan vælge mellem økologiske frø eller konventionelle frø.

  Sådan sår du agurkefrø

  Når du dyrker agurker, er det vigtigt, at du hele tiden holder øje med, at de har det varmt nok. Planterne kræver en temperatur på 25-30 grader for at spire. De skal sås i maj måned, og de fleste sår dem derfor enten i drivhus eller inden døre.

  Efter planterne er spiret, kan du plante dem ud. De har brug for en temperatur på 20-22 grader og er meget følsomme over for kulde. Det bedste kan derfor være, at du bliver ved med at have dem i drivhuset. Du skal dog sørge for, at planterne ikke får direkte sollys.

  Når agurkerne begynder at komme, skal du binde planten op, så den kan holde til agurkernes vægt.

 • Melon m/m

  Melonfrø fragt 10 kr.

  _split_

  Melonfrø

  Drømmer du om at dyrke dine egne søde, saftige meloner i haven, kan du finde et stort udvalg af frø her på siden. Du kan plante lige præcis den slags, som du godt kan lide. Det kan for eksempel være Galia, Cantaloupe og vandmeloner.

  Du får 10 frø per pakke, hvilket vil give dig en fin lille melonhøst – du er selvfølgelig altid velkommen til at købe flere pakker.

  Derfor skal du så melonfrø i haven

  Meloner har et naturligt højt sukkerindhold og er derfor perfekte som snack eller erstatning for slik for både børn og voksne. Det er himmelsk at kunne høste en hel frisk melon fra haven og så servere den umiddelbart efter. Du kan ikke opnå den samme form for friskhed, hvis du køber meloner i supermarkedet.

  Når du sår dine egne meloner, kan du kontrollere, hvilken gødning der bliver brugt til dem. Købemeloner er nogle af de frugter, der indeholder flest sprøjtegifte. Ved at plante dem selv kan du dermed undgå dem. Du kan købe økologiske frø her på siden.

  Sådan sår ud melonfrø

  Er du erfaren gartner, vil det være nemt for dig at kaste dig ud i at plante meloner. De skal dyrkes på nogenlunde samme måde som agurker – de har bare ikke brug for lige så meget varme. Planten har både han- og hunblomster, der skal bestøve hinanden, for at planten kan give frugt. Normalt klarer insekterne det, men vil du være sikker, kan du tage en pensel og bestøve blomsterne.

  Har du ikke prøvet kræfter med at plante meloner før, kan det virke lidt mere tricky. De skal nemlig sås i april eller maj og plantes ud i haven, når det er blevet varmere i vejret. De kan ikke tåle kulde, og det er derfor vigtigt, at du først planter dem ud, når nætterne er blevet varmere.

Agurke / Melon Der er 11 varer.

Viser 1 - 11 af 11 varer